Vilaskis pandi kestuskrossi hooajale punkt

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niinimetatud quadracer’it eristab tavapärasest ATVst kergus ja kiirus. Fotol quad-klassis viienda koha pälvinud Rene Tarend Sõmerpalu motoklubist.
Niinimetatud quadracer’it eristab tavapärasest ATVst kergus ja kiirus. Fotol quad-klassis viienda koha pälvinud Rene Tarend Sõmerpalu motoklubist. Foto: Taavi Niittee

Pühapäeval peeti Vilaski krossirajal maha Eesti ja Balti meistri- ja karikavõistluste hooaja viimased etapid kestuskrossis. Kokku 14 klassis võttis kurjadel kahe- ja neljarattalistel masinatel võidusõidust osa 157 võistlejat.

Kõrgepingeliinide koridori alla loodud pehmel ja liivasel Vilaski krossirajal oli osalejaterohkeimaks sõiduks võistlus soolomootorratastel, mille starti tuli kokku 130 motomeest ja -naist. E1-klassis võidutses Hardi Roosiorg (Tartu MKK), E2-klassis Martin Leok (Sõmerpalu MK) ja E3-klassis

Elary Talu, kes sõitis samuti Sõmerpalu motoklubi ridades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles