Tarkpead võrdlesid võimeid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti võis hea tahtmise korral lausa oma kõrvaga kuulda, kuidas Valgas Voorimehe pubis ajud ragisesid. Selgusid linna meistrid varia-mälumängus paaridele.

Kuigi kohale tuli mullusest enam osalejaid – tollase seitsme asemel oli neid kaheksa –, lootis ajuragistamise korraldanud Valga turniiribridži- ja mälumänguklubi president Rein Augas veelgi aktiivsemat osavõttu. «Lubas tulla kümmekond paari, kaks-kolm hüppas alt ära. Pärast selgus, et neil olid mõjuvad põhjused.»

Ka lootis juba aastaid mõõduvõttu korraldav entusiast, et kuna tegu lahtiste meistrivõistlustega, kus võivad osaleda kõik soovijad, tuleb mängijaid ka väljastpoolt maakonda. Paraku polnud lootusel ka sedapuhku määratud täituda – kuigi reklaami sai Augase kinnitusel tublisti tehtud. Osalejatest oli neli paari Valga linnast ja neli maakonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles