Tööd lisavad uusi piiranguid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergliiklustee ehitus. Foto on illustreeriv
Kergliiklustee ehitus. Foto on illustreeriv Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teetööd lisavad ka selle nädala alguses uusi liikluspiiranguid, millega maanteeamet soovitab sõiduaja planeerimisel arvestada.

Esmaspäevast 1. novembrini jääb taastusremondi tõttu kaheks nädalaks liiklusele suletuks Rõngu–Otepää–Kanepi maanteelõik Valgamaal. Ümbersõit on tähistatud Mäha ja Pühajärve kaudu ja teekond pikeneb seetõttu ligi kolme kilomeetri võrra.

Kommunikatsioonide paigaldamiseks on kiirus piiratud Valgamaal Valga–Uulu maantee Piiri-Valga lõigul (1,4–8,8 km) ning Sangaste–Tõlliste maantee Tsirguliina–Laatre lõigul (9,4–11,9 km).

Kella 15.20–17.30 eemaldatakse teekatte märgistust Harjumaal Tallinna ringteel lõigul 17,9–18,1 km. Üks sõidusuund on suletud ja töötsoonis kiirus piiratud.

Teed pinnatakse Järvamaal Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel Kaalepis (116–116,3 km) ja Viljandimaal Imavere–Viljandi–Karksi-Nuia maanteel Võistres (40,3–40,9 km), kus on üks sõidusuund suletud ja piiratakse kiirust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles