Tõrvakas oli Lätis parim eestlane

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor rallimees Karl Martin Volver on viimastel võistlustel saanud väga palju uusi kogemusi – eriti asfaldikatsetel.
Noor rallimees Karl Martin Volver on viimastel võistlustel saanud väga palju uusi kogemusi – eriti asfaldikatsetel. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Nädalavahetusel Jurmala ja Tukumsi piirkonnas peetud Läti autoralli meistrivõistluste kaheksandast etapist võttis osa ka Tõrva noor rallimees Karl Martin Volver.

Kuigi plaanitud rallivõistlused olid Volveril selleks hooajaks läbi, tegid Läti autospordiliidu LAF esimees Janis Krastins ja ASRT Rally Team juht Ainars Igavens talle pärast edukat Saaremaa rallit ettepaneku osaleda möödunud nädalavahetusel maha peetud Rally Latvijal. Volver ja tema kaardilugeja Margus Jõerand lõpetasid sõidu üldarvestuses 12. kohal, kaotades võitjapaarile Janis Vorobjovsile ja Andris Malnieksile kahe minuti ja 51,32 sekundiga.

Volver ise jäi ralliga rahule. «Olen tänulik ASRT meeskonnale ja Rally Latvija korraldajatele, kes võimaldasid mulle sellel rallil osalemise. Sain väga palju uusi kogemusi, eriti asfaldikatsetel, kuna varasem kogemus selle autoga ringrajal puudus. Kodusem tunne tekkis teisel võistluspäeval, kui olid kruusakatsed ning kohe paranesid ka tulemused,» lisas noormees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles