Valgamaa esitab ilmselt kaks esimehekandidaati

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endel Uppin
Endel Uppin Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Keskerakonna Valgamaa piirkond esitab täna ilmselt erakonna esimehe kandidaatideks praeguse juhi Edgar Savisaare ja aseesimehe Kadri Simsoni.

Keskerakonna Valgamaa piirkonna esimees Endel Uppin avaldas kolmapäeval lootust, et piirkonna juhatus esitab neljapäeva õhtul peetaval koosolekul kandidaatideks nii Savisaare kui Simsoni. «Oleme demokraatlik erakond ja kindlasti esitame kaks kandidaati. Selge on see, et üks on Edgar Savisaar ja teine võiks olla Kadri Simson.» ütles Uppin.

Tema sõnul peavad 29. novembril peetava parteikongressi delegaadid saama kandidaatide vahel valida.

«Mind häirib tugevalt see, et mingil põhjusel otsitakse alati mingit vastandumist. Jätaks selle teema kõrvale,» rääkis Uppin. «Ma ei nimetaks kahte kandidaati vastandumiseks. See on loomulik ja demokraatlik protsess, kuidas erakonna sees asju aetakse.»

Uppini sõnul pole ta isiklikku parteijuhi eelistust veel paika pannud. «Mul on kongressini aega otsustada ja hea meelega kuulan mõlemat kandidaati,» lausus ta.

Valgamaa keskerakondlaste valimiseelistuse üle Uppin spekuleerida ei soovinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles