Luubi all on toimetulek rändeajastul

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga maavalitsus.
Valga maavalitsus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alates 26. oktoobrist külastavad kahe nädala jooksul ministeeriumite ja vabakonna esindajad kõiki maakondi eesmärgiga viia läbi teabepäev «Toimetulek rändeajastul: Rahvusvahelise kaitse valdkond ja kohalik tasand». Valgas saab ettevõtmine teoks 26. oktoobril Valga maavalitsuses.

Teabepäevadel leitakse koos vastuseid rahvusvahelist kaitset vajavaid inimesi puudutavatele küsimustele ning arutatakse nende vastuvõtuga seotud vajaduste ja võimaluste üle.

Valgas saavad teabepäeval sõna maavanem Margus Lepik, poliitikavaatleja Ahto Lobjakas, Ly Pärn siseministeeriumi kodakondsus- ja rändepoliitika osakonnast, Triin Raag sotsiaalministeeriumist, Kersti Kivirüüt haridus- ja teadusministeeriumi üldharidusosakonnast ja Tõnu Ints Johannes Mihkelsoni keskusest. Päeva kõnejuht on Kert Valdaru Sisekaitseakadeemia täiendusõppe keskusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles