Kultuurikeskus täis lootust, usku ja armastust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba nädala pärast avatakse Valga kultuurikeskuses 25. kunstikuu. Eelmise nädala neljapäeval olid teatrisaali fuajees ametis ruumi kaunistamisega ametis kunstnikud Margi Vähi (fotol), Ülla Blaasen ja Jüri Freiman, kes ruumi kujundamisel värvilisi riideribasid kasutasid.
Juba nädala pärast avatakse Valga kultuurikeskuses 25. kunstikuu. Eelmise nädala neljapäeval olid teatrisaali fuajees ametis ruumi kaunistamisega ametis kunstnikud Margi Vähi (fotol), Ülla Blaasen ja Jüri Freiman, kes ruumi kujundamisel värvilisi riideribasid kasutasid. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valga kunstikuul on mitmel pool üle linna ootamas põnevaid ettevõtmisi: näitused, teemaõhtud, konverents, õpitoad, kontserdid, laat.

Neljapäeva keskpäeval koos Jüri Freimanise ja Ülla Blaaseniga kultuurikeskust Valga 25. kunstikuu pidulikuks avamiseks kaunistanud Margi Vähi sõnul saab teatrisaali fuajee sedapuhku uudse kujunduse.

Samas ei ole riidelintide vedamises üle saali Vähi kinnitusel midagi uut ja taolist tehnikat kasutatakse ruumide dekoreerimisel pidevalt. «Kangast läks nende mitmevärviliste riideribade valmistamiseks 200 ruutmeetrit. Nelja värvi ribasid pikkusega

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles