Kährik eksis tänavale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veterinaar Jaan Luht kinnitas, et tegemist on haige loomaga. Täpsema vastuse annab aga labor.
Veterinaar Jaan Luht kinnitas, et tegemist on haige loomaga. Täpsema vastuse annab aga labor. Foto: Rein Säinas

Eile pärastlõunal andis tähelepanelik linnakodanik Valgamaalase toimetusele teada, et Valgas Võru ja Tiigi tänava piirkonnas liigub ringi arvatavasti haige kährik ning kohal on ka päästeamet, kes looma püüdmisega tegeleb.

Valgamaalase kohale jõudes oli loom juba kinni püütud ning ootas oma saatust plastikkastis. Pealtnägijate sõnul oli kährik juba paar päeva seal ringi tiirutanud ning koduloomi terroriseerinud. «See haige kährik on juba mõned päevad siin ringi liikunud. Mul tuttav ütles, et oli nende hoovi tulnud ja ründas koera,» rääkis Valli Horm, kes esmaspäeval ise päästeametisse helistas ja abi palus.

«Ega ma ei osanud teda kuidagi aidata ka. Täna aga helistas naaber, kes ütles, et nende värava ees on mingi kummaline loom, keda nemad ei tunne. Palus veel, et ehk saaksin läbi tulla ja vaadata, mis loomaga tegu on,» tunnistas proua.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles