Veel mõne päeva saab esitada kandidaate väärikale tiitlile

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa aasta isa kandidaat ja Otepää valla aasta isa 2014 Heiki Must perega.
Valgamaa aasta isa kandidaat ja Otepää valla aasta isa 2014 Heiki Must perega. Foto: Anastasia Nääme

Kui sa tead või oled märganud tublit Valgamaa isa, kelle perekonnas kasvab või on üles kasvanud vähemalt kaks tublit last, siis tasub sellest maavalitsusele teada anda. Oodatud on aasta isa kandidaadid, kes eeskujuks lastele ja tunnustatud nii pereringis kui oma ametis.

Aasta isa kandidaate võivad esitada kõik: üksikisikud, organisatsioonid, omavalitsused ja firmad, samuti pereliikmed ja lapsed.

Avaldused, kus on ära märgitud kandidaadi ees- ja perekonnanimi, elukoht, töökoht, amet, laste arv, nende vanused ja nimed ning kandidaadi lühike elukäik koos põhjendusega, tuleb saata Valga maavalitsuse meili- või postiaadressile. Vastava ankeedi leiab maavalitsuse kodulehelt.

Samuti ootab maavalitsusele teateid abielupaaridest, kellel täitus või täitub tänavu 25, 50 või enam abieluaastat. Abielupaarid peavad üritusel osalemiseks helistama Anne Pullerile või Evi Koopile. Samuti saavad abielupaarid ennast registreerida e-posti teel.   

Kandidaate aasta isa tiitlile saab esitada 30. oktoobrini. Samaks kuupäevaks oodatakse teateid ka abielupaaride kohta.

6. novembril on Valga kultuuri- ja huvialakeskuses üritus «Kaunimad aastad», kus tunnustatakse abielupaare ja kuulutatakse välja Valgamaa aasta isa 2015.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles