Kirikus süttivad mälestusküünlad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hingedepäeva kontsert Valga Jaani kirikus. Kuninglik kvintett

Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane
Hingedepäeva kontsert Valga Jaani kirikus. Kuninglik kvintett Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Segakoori Rõõm ja Valga linnavalitsuse eestvõttel saab ka tänavu hingedepäeval teoks kontsert, kus võimalik süüdata mälestusküünal lahkunud lähedastele. Muusikalist hingekosutust pakub Maria Listra. 

SA Valga Jaani Kiriku Renoveerimine juhatuse esimehe, Rõõmu dirigendi Sirje Pässa sõnul on esmaspäeval  kõigil valgalastel võimalus Valga Jaani kirikus lisaks hea muusika nautimisele teha annetus pühakoja remondifondi, süüdates mälestusküünla.

«Selleks aastaks on kiriku ehitustööd lõppenud, kuid tegemist jagub veel küllaga. Järgmisel aastal on plaanis jätkata torni esimese korruse välisseinte ja ovaalkatuse remondiga. Tööde jätkamiseks on esitatud kaks taotlust pühakodade programmi,» kinnitas Päss. Ka linnavalitsus on lubanud võimaluste piires jätkata remondi toetamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles