Võimlemisfestivali kava tõotab kirevat vaatemängu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimlemisfestivalile on esinema tulemas 250 võimlejat kümnest klubist.
Võimlemisfestivalile on esinema tulemas 250 võimlejat kümnest klubist. Foto: Marko Saarm / Sakala

Valga spordihallis leiab nädalavahetusel aset suur võimlemisfestival. Esinejate nimekiri on kirju ja paljulubav – näha võib nii ilu- ja rühmvõimlemist, akrobaatikat kui tantsulisi etteasteid.

Festivali korraldaja, spordiseltsi Kalev võimlemise projektijuhi Lembe Laasi sõnul on Valka tulemas 10 klubi ja 20 treenerit, kes toovad kokku esinema umbes 250 võimlejat. «Meie kõige pisemad on kuue-seitsmeaastased ja esinemised lõpetame daamide etteastetega. Kõige suurema osalejate arvuga on esindatud Tallinna spordiklubi Trefoil, kes toob 60 akrobaati oma trikke näitama.»

«Et Valgas on võimlemisalaseid koolitusi vähe, otsustas Eesti spordiselts Kalev koos võimlemistreenerite klubiga Katrek korraldada võimlemise reklaamürituse Valgas. Kuna üks osa Valgamaa lasteaedu on liitunud tervist edendavate lasteadade programmmiga, otsustasimegi koolituse esimese poole suunata lasteaedade liikumisõpetajatele,» lisas Laas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles