Valga võttis võõrsil võidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexela korvpalli meistriliiga. Mängib BC Valga / Maks & Moorits. Foto on illustreeriv
Alexela korvpalli meistriliiga. Mängib BC Valga / Maks & Moorits. Foto on illustreeriv Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Täna Rakvere spordihallis toimunud Alexela KML kohtumise võitis BC Valga-Valka/Maks&Moorits.

Rakvere Tarvase ja BC Valga-Valka reedeõhtuse vastasseisu kallutas Valga meeskond enda kasuks teise veerandaja lõpuks kui poolajapausile mindi Valga 43:39 eduseisus. Kolmandal veerandajal suurendas BC Valga oma edu veel nelja punkti võrra. Kuigi viimasel veerandil anti Rakvere meeskonnale kolm punkti tagasi, oli vahe piisav, et koduses meistriliigas vajalik võit võtta. Kohtumine lõppes seisuga 86:81 Valgale. Eelmisel hooajal võitis kõik neli omavahelist kohtumist Rakvere Tarvas.

Rakvere poolelt viskas David Haughton 19 ja Roberts Stumbris 13 punkti. Valga poolelt viskas üleplatsi mehena Martins Berkis 29 ja Edgars Krumins 18 punkti.

Tänase võiduga on Valga meeskonnal neljast mängust kaks võitu ja kaks kaotust ning sellega asutakse Alexela korvpalli meistriliigas Kalev Cramo ja TÜ/Rocki järel kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles