Jaani kirikus süttisid mälestusküünlad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeva  õhtul pakkusid Valga Jaani kirikus muusikalist hingekosutust sopran Maria Listra, keda saatis klaveril Piia Paemurru. Viiulil soleeris Kristina Kriit.

Nii kiriku ümbrus kui ka  sisemus oli kaunistatud rohkete küünaldega, mis tekitasid kirikusse tulijates hingedepäevale omase härda ja pühaliku meeleolu. Ka kontserdikülastajad said kirikus süüdata küünla mõnele meie seast lahkunud lähedasele hingele, tehes sellega annetuse kiriku remonttööde  fondi.

Kaunist kontserti olid pühakotta kuulama tulnud saalitäis rahvast. Nagu juba tavaks saanud, andis ka sel korral Valga linnapea Kalev Härk üle sümboolse tšeki  kiriku renoveerimise fondi. 1551 eurose kingituse võttis vastu sihtasutuse Valga Jaani Kiriku Renoveerimine juhatuse esimees Sirje Päss. Raha koguti heategevusliku loteriiga Liivimaa laadal ja sügisesel Mihklilaadal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles