Kool tegi ajalugu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 2. novembri keskpäeval kogunes Valga Priimetsa kooli sügislehtede ja tulukestega ehitud saali kogu koolipere koos külalistega. Avati pidulikult kooli esimene kunstikuu, mis kannab Valga kunstikuuga sama pealkirja: «Usk, lootus, armastus».

Kooli direktori Marina Krotova sõnul on selline suuremahuline, terve kuu kestev kunstikuu koolis esmakordne. «Oleme toonud näitused kooliseinte vahele eesmärgiga kasvatada meie õpilastes kunsti mõistmist ja -armastust. Loodame, et nähtu paneb neid sügavamalt mõtlema kunsti olemuse üle ning õppima tundma ja austama meie ümber olevate inimeste loomingut.»

Esimese korruse fuajees isikunäitusega üles astunud Reet Heinla tunnustas kooli meeskonda suurepärase algatuse eest tuua kunst kooliseinte vahele. «Ehk mõnelgi lapsel tekib siin maale vaadates himu ka ise pintsel  kätte võtta ja maalimisega algust teha,» sõnas ta. Heinla on kooli välja pannud ligi paarkümmend õlimaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles