Pangakontorid ootavad mündisadu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonimündid.
Kroonimündid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sel laupäeval kutsub Swedbank oma kliente avatud ja iseteenindava mündimasinaga kontoritesse kroonimünte kontole kandma või paberrahaks vahetama.

Swedbankil on laupäeval avatud 40 kontorit, millest 33s on iseteenindav mündimasin. Just neis kontorites on laupäeval tavapärasest rohkem teenindajaid, kes aitavad inimestel münte vahetada ning jagavad eurole ülemineku teemalist infot.

Nimekirja laupäeval avatud Swedbanki kontoritest leiab internetipangast. Samas on ära märgitud ka kontorid, kus paikneb iseteenindav mündimasin.

Krooni müntide vahetamine on osa eurole ülemineku ettevalmistustest. Kõik eraisikud saavad kuni 30. juunini 2011 kõikides sularahateenuseid osutavates pangakontorites tasuta krooni münte kontole kanda või paberrahaks vahetada.

Valgamaa ainuke iseteenindav mündideposiitor asub Swedbanki Valga kontoris (Kesk tn 10, Valga). Swedbanki Valga kontor on laupäeval avatud kella 9-st kuni 14-ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles