Valga jäi lisaajal Pärnule alla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne. Alexela KML. BC Valga-Valka vs Audentese noortekoondis.
Foto on illustratiivne. Alexela KML. BC Valga-Valka vs Audentese noortekoondis. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Teisipäeva õhtuses Alexela korvpalli meistriliigas pidi BC Valga-Valka tunnistama Pärnu Sadam meeskonna paremust. Kaotus tuli vastu võtta lisaajal.

Kohtumist alustas paremini Pärnu meeskond, kes tegi kiirelt 11:2 vahespurdi. Siis aga võttis kodumeeskond end kokku ning veerandaeg lõpetati 26:23 pärnakate eduseisus.

Teisel veerandil jätkus punkt-punkti mäng ning poolajavile kõlades seisis tablool 48:44 Pärnu kasuks.

Kolmandal veerandajal hakkasid Valga mehed paremini korvi tabama ja enne otsustavaid kümmet minutit seisis tablool 70:68 Pärnu meeskonnale.

Viimasel kümnel minutil käis pall käest kätte ning  poolteist minutit enne normaalaja lõppu juhtisid külalised juba kaheksa punktiga. Samas ei olnud ka Valga mehed veel palli põõsasse visanud ning viimasel sekundil õnnestus Jurijs Aleksejevsil pall rõngasse sopsata ja normaalaeg 92:92 seisuga viigistada.

Lisaajal säras kohe esimesel minutil Edgars Kruminš, kes järjepanu kaks tabavat kaugviset tegi. Korraks juba tundus, et õnnestuski mäng kodumeeskonna kasuks kallutada kuid Pärnu poolelt tegi head tööd Andrew Warren ning juhtis pärnakad 104:101 võidukalt sadamasse.

Võitjate poolelt viskas Andrew Warren 32 ja Silver Leppik 29 punkti. Valga poolelt viskasid Jurijs Aleksejevs 29 ning Edgars Kruminš 28 punkti. Turniiritabelis kerkis Pärnu neljandaks ja Valga kukkus viiendaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles