Jäigad piirangud ähvardavad nurjata ettevõtja plaanid

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa ettevõtlusgalal kuulutati aasta ettevõtteks ja parimaks tootmisfirmaks PM Kaubandusgrupp, mille omanik ja juht on Märt Piir.
Valgamaa ettevõtlusgalal kuulutati aasta ettevõtteks ja parimaks tootmisfirmaks PM Kaubandusgrupp, mille omanik ja juht on Märt Piir. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ettevõtja plaanid, kes heas usus ostis tootmismaa Valga linna piirile, ähvardavad liiva joosta maanteeameti jäikuse tõttu. Võiks koguni öelda, et sama hästi võinuks osta ärimaa kuhugi rabasaarele – juurdepääsutee rajamine paistab osutuvat sama keeruliseks.

Kui Jaanikese kooli naabruses oleval jäätmaal olid heakorra -ja tasandustööd tehtud ning krundile tekkinud ka piirdeaiad, võis eeldada, et sealsesse tööstuspiirkonda lisandub peatselt ehk mõni ettevõte. Aga võta näpust. Maa omanik, PM Kaubandusgrupp OÜ juhataja Märt Piir vastab pärimise peale, et plaanid on tõepoolest, kuid jäävad praegu pelgalt teooriaks, mida praktikas ei ole võimalik ellu viia.

«See krunt asub teiste kruntide vahel, sellel puudub välja- ja sissepääs. Naaberkrundi omanikult, haridusministeeriumilt, on nõusolek käes, kuid maanteeamet ei anna luba Viljandi tänavalt mahasõidu ehitamiseks – seda põhjustel, mis on mulle arusaamatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles