Staažikaim vallavanem pidi taanduma

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heikki Kadaja on olnud Puka vallavanem alates oktoobrist 1993 – siiani kõige kauem ametis olnud vallajuht Valgamaal.
Heikki Kadaja on olnud Puka vallavanem alates oktoobrist 1993 – siiani kõige kauem ametis olnud vallajuht Valgamaal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Puka vallavolikogu avaldas ühe enamhäälega umbusaldust vallavanem Heikki Kadajale, kes oli selles ametis 1993. aasta oktoobrist. Uue vallajuhi leidmiseni täidab tema kohuseid vallavalitsuse liige Airin Hermann.

«Küsimused, mis täna arutusele tulevad, on erakorralised ja erakorraline on ka see, et vähemalt mina ei ole näinud sellist hulka külalisi meie istungil,» sõnas Puka vallavolikogu esimees Kalle Põldmägi istungit avades.

Vallavanemale umbusalduse avaldamist toetas volikogu 11 liikmest kuus, vastu oli viis. Tagandamist toetasid umbusaldusavaldusele alla kirjutanud vallavolikogu liikmed Irja Sõnum, Aleksander Sven Esse, Silver Laks, Andrus Looskari ja Arno Kangro, nendega ühines Ana Vink.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles