Eesti Laulul astub üles kaks Valgamaa neidu

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gertu Pabbo
Gertu Pabbo Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmisel neljapäeval avaldas Eesti Laulu produtsent Mart Normet nimekirja lugudest, mis pääsesid žürii otsusega Eesti Laulu poolfinaalidesse. Esinejate seas on ka kaks Valgamaa neidu: Tõrva tüdruk Gertu Pabbo ja Valgast pärit Kethi Uibomägi.  

Kokku esitati võistlustulle 238 laulu, mis on saate rekord; sellest valis žürii välja 20 lugu. Sel aastal «Eesti otsib superstaari» saatest laiemat tuntust kogunud tõrvakas Gertu Pabbo oli tulemusega rahul. «Arvestades, et laule saadeti üle 200 ning mina just 20 parima seas olin, siis tekitas see vaid positiivseid emotsioone ning mul oli väga hea meel!» sõnas neiu.

Gertu Pabbo astub poolfinaalis üles looga «Miljon korda» ning lugu on sündinud Priit Pajusaare, Lii Schmidti ja Maian-Anna Kärmase koostöös. Laul sai Pabbo kinnitusel linti üsna hiljuti. "Kaks nädalat enne tähtaega võttis minuga ühendust Priit Pajusaar ning sealt kõik alguse ka sai," ütles Pabbo ja lisas, et kindlasti tehakse enne lõplikku versiooni pisut tööd. "Kuna laul sai salvestatud kiiruga, tuleb stuudiosse minna ning laul uuesti sisse laulda ja võib-olla ka üht-teist muuta.« 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles