Inglilaat pakub rohkelt avastamisrõõmu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavusele Inglilaadale Valga kultuurikeskusesse on tulemas rekordarv kaupmehi. Eelmise aasta Inglilaadal käis hulgaliselt rahvast ning pidevalt oli uudistajaid ka inglikujukeste müügileti ees.
Tänavusele Inglilaadale Valga kultuurikeskusesse on tulemas rekordarv kaupmehi. Eelmise aasta Inglilaadal käis hulgaliselt rahvast ning pidevalt oli uudistajaid ka inglikujukeste müügileti ees. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Homme laotub Valga kultuurikeskuses laiali Inglilaat, mis on oma nime saanud kolm aastat tagasi aset leidnud kunstikuu teemast, mis toona oli «Ingli puudutus».

Kaubapakkujatega täitub terve maja esimene korrus.

«Kui esimesel aastal pidime laadale müüjaid otsima, siis sel aastal on juba paljud kaubapakkujaid ise meile helistanud ja end müüma pakkunud. Info liigub suust suhu ja oleme ka ise tublisti eeltööd teinud, et laadale erinäolist kaupa saada. Nii oleme juba mitmel aastal käinud pilku peale viskamas Lindora laadal ja seal mitmele müüjale pakkumise teinud meie laadal osalemiseks,» rääkis tehtud eeltööst kultuurikeskuse perenaine Ülle Juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles