Pillapalla mängutuba ootab abi ja toetust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helina Elias on tänulik, kui 
Valgamaa ettevõtjad või eraisikud leiavad võimaluse toetada Pillapalla mängumaa korraldatavat heategevuslikku jõulupidu.
Helina Elias on tänulik, kui Valgamaa ettevõtjad või eraisikud leiavad võimaluse toetada Pillapalla mängumaa korraldatavat heategevuslikku jõulupidu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pillapalla mängutoa perenaise Helina Eliase sõnul korraldavad nad 18. detsembril heategevusliku jõulupeo puudust kannatavatele Valga peredele.

Septembris Valgas avatud toal läheb tema kinnitusel kenasti. «Nüüd ongi tahtmine panustada ka heategevusse. Kuna meie ruumid on väikesed, on jõulupidugi pisike ja kodune. Plaanime korraldada peo kümnele lapsele vanematega.»

Perede leidmisel aitas mängutuba Valga linnavalitsuse sotsiaalabiamet. «Meiega lööb kindlalt kaasa Merle Magusapõrgu, kes aitab maiustustega. Kohvi ja tee on meieni toimetanud juba Paulmerk OÜ Otepäält. Janika Kullamaa tuleb tegema perepilte, mis jääksid peost osavõtjatele mälestuseks,» selgitas Elias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles