Selgusid rahvastepalli karikavõitjad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poiste rahvastepalli karikavõistlusel moodustasid esikolmiku Tõrva gümnaasiumi, Valga põhikooli ning Otepää gümnaasiumi võistkond.
Poiste rahvastepalli karikavõistlusel moodustasid esikolmiku Tõrva gümnaasiumi, Valga põhikooli ning Otepää gümnaasiumi võistkond. Foto: Rein Leppik

Möödunud nädalal selgitati Pühajärve põhikoolis ja Otepää gümnaasiumis välja Valgamaa koolide rahvastepalli karikavõitjad 4.–5. klasside tüdrukute ning poiste seas. Kohale saabusid üheteistkümne kooli esindused.

Tüdrukud selgitasid paremad välja Pühajärve põhikoolis. Esmalt mängiti kahes alagrupis ning seejärel juba selgusid paremad play-offides. Mängud toimusid kahe geimivõiduni. Peale poolfinaale asusid pjedestaali madalama koha eest võistlema Tõrva ja Otepää gümnaasiumide tüdrukud. Tulemusega 2 : 0 pani oma paremuse siin maksma Tõrva kool.

Finaalis kohtusid karikavõidu nimel Priimetsa põhikool ning Keeni põhikool. Kõik kohtumised puhtalt 2 : 0 võitnud Priimetsa kooli tüdrukud olid ka finaalis võitmatud ning jätsid Keeni tüdrukud teiseks. Võidukasse võistkonda kuulusid Angelina Paršina, Mirjam Saimra, Anastassia Aleksandrova, Vasiliki Viktoria Nikolopoulou, Jelizaveta Krivonkina, Valerija Nikitina, Anastassia Hodorkina ning Polina Mihhailova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles