Valga võttis kindla võidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga meeskonna poolelt tegi korraliku esituse Edgars Kruminš, kes lõpuks kogus enda arvele 16 punkti.
Valga meeskonna poolelt tegi korraliku esituse Edgars Kruminš, kes lõpuks kogus enda arvele 16 punkti. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Täna Tallinnas toimunud Alexela Eesti korvpalli meistriliiga kohtumises oli BC Valga-Valka/Maks&Moorits meeskond kindlalt 92:73 üle TTÜ korvpalliklubi meeskonnast.

Esimese veerandaja võitis Valga meeskond 24:20. Teisel veerandil suurendas Valga vahet veelgi ning poolajavile kõlades seisis tablool juba 49:40. Esimesel poolajal pakkusid mõlemad meeskonnad suurepärast viskekontserti just kaugvisete näol. TTÜ meeskond tabas 15st viskest kuus ning Valga 14st 10 kaugviset. 

Kolmas veerandaeg algas mõlemale meeskonnale natuke rabedalt kui ohtralt tehti tehnilist praaki ja ei suudetud palli rõngasse toimetada. Enne otsustavat kümmet minutit juhtis Valga meeskond 71:59.

Neljanda veerandi võitis samuti BC Valga-Valka meeskond ning kogu kohtumise lõppskooriks kujunes 92:73 Valgale.

Võitjate resultatiivseim oli Jurijs Aleksejevs 28 punktiga. Edgars Kruminš lisas omalt poolt 16 punkti. TTÜ meeskonnast tegid skoori Kiur Akenpärg ja Rait-Riivo Laane, kes mõlemad kogusid 16 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles