Joy täitis pealinnas suure saali kaasaelajatega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure aplausiga võeti Tallinnas toimunud kontserdil publiku poolt vastu Joy tantsutrupi Richard tantsunumbrid. Noored tantsijad on oma südika esinemisega välja teeninud hulk tunnustusi: nii on nad konkursi «Tantsukarussell Tähed laval 2015» võitjad ja «Koolitants 2014» laureaadid.
Suure aplausiga võeti Tallinnas toimunud kontserdil publiku poolt vastu Joy tantsutrupi Richard tantsunumbrid. Noored tantsijad on oma südika esinemisega välja teeninud hulk tunnustusi: nii on nad konkursi «Tantsukarussell Tähed laval 2015» võitjad ja «Koolitants 2014» laureaadid. Foto: Valeri Jerjomin

Laupäeval sai Tallinnas Vene kultuurikeskuses teoks suurejooneline kontsertetendus, kus peategelase rollis oli Valga stuudio Joy koos sõpradega. Rohkearvuliselt oli nii esinejaid kui kontserdikülastajaid.

Stuudio juhi Marina Jerjomina sõnul algasid kontserdi ettevalmistused juba sügise hakul, mil Tallinnas Läänemere gümnaasiumis alustas tegevust Joy filiaal. Stuudio läks pealinna pea täiskoosseisus: tantsutrupid Klaim, Richard, B-Boys, naiste tantsutrupp, solistid ja lauluansambel Samsaara. Lavaristsed said ka stuudio filiaali tantsijad Läänemere gümnaasiumist.

«Kokku oli meie stuudiost koos tallinlastega tantsijaid-lauljaid pea 140. Kontserdil astus üles veel 17 külaliskollektiivi,» kirjeldas Jerjomina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles