Puka vallavolikogu sai uue juhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 19. novembril Puka rahvamajas toimunud Puka vallavolikogu istungil valis volikogu endale uue esimehe, kõne all oli ka uue vallavanema leidmine ning omavalitsuste ühinemisettepanek.

Kaks nädalat tagasi, 6. novembril toimunud volikoguistungil tagandati kuue poolt- ja viie vastuhäälega vallavanema ametist maakonna staažikaim vallajuht, 1993. aasta oktoobrist omavalitsust tüürinud Heikki Kadaja. Mehele heideti ette tegevusetust Puka keskooli töös ilmnenud puuduste osas teenistusliku järelevalve läbiviimises. Uue vallajuhi leidmiseni täidab tema kohuseid vallavalitsuse liige, sotsiaalnõunik Airin Hermann.

Vallavanema umbusaldamise järel otsustas ametist lahkuda ka vallavolikogu senine juht, Kalle Põldmägi. Volikogu etteotsa asus Põldmägi 2013. aasta juunis, enne seda oli ta volikogu aseesimees. Puka vallavolikogu juhi kohalt lahkus ta tänavu 9. novembril. Nii Põldmägi kui Kadaja on Reformierakonna esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles