Puka volikogu alustas istungit uue esimehe valimisega

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto istungilt, kus Aleksander Sven Esse valiti kuue poolthäälega Puka volikogu esimeheks.
Foto istungilt, kus Aleksander Sven Esse valiti kuue poolthäälega Puka volikogu esimeheks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pärast seda, kui Puka vallavolikogu senise vallajuhi Heikki Kadaja ametist lahkuma sundis, loobus oma kohast ka volikogu esimees Kalle Põldmägi. Tema asemele asus Aleksander Sven Esse.

Kaks nädalat tagasi avaldas Puka volikogu umbusaldust 1993. aastast Puka omavalitsust tüürinud Heikki Kadajale. Mehele heideti ette tegevusetust Puka keskkooli töös ilmnenud puuduste osas teenistusliku järelevalve läbiviimises. Kuue poolt- ja viie vastuhäälega oli Kadaja sunnitud oma kohalt tagasi astuma, jättes vallavanema kohused vallavalitsuse liikme, sotsiaalnõunik Airin Hermanni kanda.

Mõni päev pärast vallavanema tagandamist lahkus ametipostilt ka volikogu senine esimees Kalle Põldmägi. «Nägin ära, et vallas on opositsioon ja koalitsioon kohad vahetanud ning kuna minule isiklikult on koalitsiooni vaated ja töömeetodid suhteliselt vastuvõetamatud, eelistasin tagasi astuda,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles