Turniirivõit jäi koju

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Warriori järelkasv seekord turniiril võidurõõmu nautida ei saanud, pakuti meestele ometi ilusa mänguga kohati tugevat konkurentsi.
Kuigi Warriori järelkasv seekord turniiril võidurõõmu nautida ei saanud, pakuti meestele ometi ilusa mänguga kohati tugevat konkurentsi. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Pühapäeval kaheksa meeskonna osalusel Valga spordihallis maha peetud saalijalgpalliturniiri Semt Cup 2015 võidu jättis seekord koju Valga FC Warriori esindusmeeskond.

Võistkondi kogunes turniirile neljast maakonnast ning loosi tulemusena jagati need kõigepealt kahte alagruppi. Mängiti 17 minutit jooksvat aega ja pärast alagrupimänge hakati välja selgitama kohamängudele pääsejaid. Meestele pakkusid turniiril konkurentsi ka Warriori noored mängupoisid.

Kui alagrupi- ja väikese finaali mängud peetud, oli aeg hakata välja selgitama lõplikku paremusjärjestust. Viimase koha eest astusid võitlustulle Warriori teine ja Warriori noortemeeskond. Põnevas heitluses ei teinud noored mängupoisid endast vanematele meestele allahindlust ja andsid tugeva lahingu. Ometigi tuli seekord veel tunnistada kogenumate meeste üleolekut ja tulemusega 2 : 4 tuli poistel leppida viimase kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles