Pool tantsukarikatest jäi koju

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilja Parmenenkov ja Sireli Sildnik tagasid särtsaka ja tubli esitusega endile üldvõidu kuuendas ja esikoha seitsmendas tasemegrupis.
Ilja Parmenenkov ja Sireli Sildnik tagasid särtsaka ja tubli esitusega endile üldvõidu kuuendas ja esikoha seitsmendas tasemegrupis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Rahvusvahelisel peotantsuvõistlusel Valgas osales 36 tantsupaari Valgast, Pärnust ja Lätimaa tantsuklubidest. Võõrustajate südikas esinemine tõi neile neli karikat ja kuus medalit.

Nagu traditsiooniks saanud, algas laupäevane võistluspäev kultuurikeskuses piduliku sissemarsiga. Võistluste korraldaja, Valga tantsuklubi Cris õpetaja Marika Lalin avaldas heameelt, et selgi korral oli võistlema tulnud nii palju sõpru. «Pind päkka! Loodan, et jätsite oma närvid koju ja näeme täna ilusat, tehniliselt puhast ja pingevaba tantsu,» soovis Lalin tantsupaaridele.

Kõige nooremas vanusegrupis osales kolm paari Cēsisest, kes südika esinemisega võitsid kohe ka publiku poolehoiu. Nemad tantsisid žürii valvsa pilgu all kaks tantsu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles