Kontserdil esinesid nii õpilased kui vilistlased

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtu ühe valjema aplausi teenis muusikakooli seitsmeliikmelise ansambli versioon R&B loost «All about the Bass», kus vokaali esitasid Erika Buda (ees vasakult), Pamela Paul ja Sandra Buda. Soolotrummil mängis Egnar Hernits, kontrabassil õpetajad Heinar Hernits ja Mati Mölder ning klaveril õpetaja Novella Hanson.
Õhtu ühe valjema aplausi teenis muusikakooli seitsmeliikmelise ansambli versioon R&B loost «All about the Bass», kus vokaali esitasid Erika Buda (ees vasakult), Pamela Paul ja Sandra Buda. Soolotrummil mängis Egnar Hernits, kontrabassil õpetajad Heinar Hernits ja Mati Mölder ning klaveril õpetaja Novella Hanson. Foto: Taavi Niittee / Valgamaalane

Tõrva muusikakooli pere kogunes laupäeval pidulikule kontsertaktusele kirik-kammersaalis, kus muusikapaladega esinesid nii kooli praegused kui endised õpilased.

Aktusel kuulutati välja ka muusikakooli logokonkursi võidutöö, mis valiti välja 25 esitatud kavandi hulgast ja mille autor oli Helena Kärson. Eripreemia kõige läbimõelduma ja korrektsema kavandi eest läks muusikakooli õpilasele Kaie Leppikule.

Kontserdi juhatas sisse kooli orkester, pärast seda lauldi koos kooli ametlikku laulu «Laul tammedest», millel autor Aino Orgse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles