Lasterikaste perede unistused ootavad täitumist

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap
Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap Foto: Peeter Langovits / Postimees

Eesti Lasterikaste Perede Liit ja Solarise Keskus alustasid heategevuskampaaniat, millega toetatakse tuhandete eurode eest Eesti suurperede soovide täitumist.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on aastalõpud ikka olnud suurte unistuste täitumise aeg. «Nii on uue aasta saabudes ka Eesti lasterikastel peredel võimalik ellu viia mõni oma pikaajalistest suurtest unistustest, mida seni pole pere saanud ühel või teisel põhjusel endale lubada,» soovitas Õunap suurperedel Solarise ellukutsutud konkursist osa võtta.

Solarise turunduse projektijuhi Paula Toomeli sõnul on Eestis ligikaudu neli tuhat suurperet, kelle mahukad igapäevakulud muudavad sageli keerukaks ühekordsete suuremate väljaminekute tegemise. «Seetõttu otsustasimegi sel aastal keskuse tavapärase jõulukampaania vahendid suunata otseselt Eesti lasterikaste perede toetuseks,» selgitas Toomel unistuste elluviimise ideed.

Taotlusi oodatakse kõigilt Eesti lasterikastelt peredelt, kus on kasvamas neli või enam kuni 26aastast õppivat last või noort. Unistuse rahastamisele kandideerimiseks tuleb pereliikmel saata vastavasisuline taotlus Eesti Lasterikaste Perede Liidule tavaposti teel või e-posti aadressil info@lasterikkad.ee.

Taotlusi oodatakse kuni 31. detsembrini ja elluviidavad unistused valitakse välja 8. jaanuariks. Täpsed reeglid unistuste taotluse esitamiseks leiab kodulehelt lasterikkad.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles