Tõrva noormees hakkab Valgas ametnikuleiba maitsma

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Kirt
Karl Kirt Foto: Erakogu

Valga Linnavalitsuses alustas 1. detsembrist tööd spordi ja noorsootöö vanemspetsialist Karl Kirt, kelle tööülesanded on linna noorsoo seltsitegevuse ning sporditöö koordineerimine, kohalike ja rahvusvaheliste projektide läbiviimine, noorte ja spordialaste suhete korraldamine ning linna noorsootöö ja spordiasutuste, -kollektiivide, -seltside ja -klubidega koostöö koordineerimine.

Karl Kirt on pärit Valga maakonnast, Tõrvast, kus on elanud terve oma senise elu. Keskhariduse omandas ta Tõrva gümnaasiumis, hetkel on riigiteaduste tudeng Tallinna Ülikoolis, mille peagi lõpetab.

Noore ametniku sõnul on tal ka väike töökogemus ametnikuna olemas. «Varasemalt olen töötanud aasta avalikus teenistuses,» lausus Kirt. «Minu suurim töökogemus tuleb aga kolmandast sektorist, kus olen eestvedanud erinevaid projekte ja meeskondi. Olen juhtinud kolm aastat Tõrva Noortevolikogu ja olen olnud selle liige tänaseks 5 aastat. Lisaks olen üks Tõrva Raadio eestvedajatest Tõrva linnas.»

Oma hobidest tõi ta välja raadiotöö, võrkpalli ja koorilaulmise, öeldes, et võrkpalliga on ta tegelenud juba alates 2008. aastast. «Spordivaldkonnas hoian enim ennast kursis just kergejõustiku, jalgpalli, korvpalli ja võrkpalli tegemistega, kuid üldiselt hoian kogu Eesti spordi tegemistel silma peal,» kinnitas Kirt.

Uue spetsialisti sõnul on tema eesmärk anda omapoolne tugi Valga kui maakonna suurima linna, spordi- ja noorsootöö arengusse kõikide oma võimete kohaselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles