Vennaskond viis Valga noore Türki

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks osa praktiliste tegevuste kavast oli lühivideo valmimine, lisaks sellele küsitlused tänavatelt, ohtralt pilte ja tutvumine linnaga.
Üks osa praktiliste tegevuste kavast oli lühivideo valmimine, lisaks sellele küsitlused tänavatelt, ohtralt pilte ja tutvumine linnaga. Foto: Erakogu

Mis on Seiklejate Vennaskond? Üle kümne aasta tegutsenud noorteorganisatsioon, mis annab noortele ja noortega töötavatele Eesti inimestele võimaluse saada noortevahetuste ja koolituste kaudu kogemusi üle Euroopa. Novembris sai sellise võimaluse üks Valga noortest.

Kuidas Valga noormees projektis osalema sattus? Marek Timpmanni sõnul oli see pigem juhuslik ja tema järjekindluse loogiline jätk.

"Üldse oli see juba neljas kord kandideerida, enne kui õnnestus osaleda. Noortekeskuse töötaja Maarja Mägi  rääkis aasta eest Seiklejate Vennaskonnast, kelle kaudu sinna saingi. Registreerusin, sain juhised, kuidas projekte otsida ja ka reaalselt kandideerida. Nii see läkski."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles