Margo Metsoja: mulle meeldib kõik, millega tegelen

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olles pärit Tõrvast vaevalt mõni kilomeeter eemal asuvast Kalme külast, nimetab Margo ennast kindlasti piirkonna patrioodiks, kellel esialgu plaani kuhugi mujale minna pole. Isegi suhteliselt pisikeses Tõrvas elades tundvat ta vahel oma vaikse maakoha järele igatsust.
Olles pärit Tõrvast vaevalt mõni kilomeeter eemal asuvast Kalme külast, nimetab Margo ennast kindlasti piirkonna patrioodiks, kellel esialgu plaani kuhugi mujale minna pole. Isegi suhteliselt pisikeses Tõrvas elades tundvat ta vahel oma vaikse maakoha järele igatsust. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Helme vallast Kalme külast pärit ning viimasel ajal Tõrvas elavat Margo Metsoja tunnevad kindlasti paljud. Noormeest, kellel tuleva aasta alguses 24. eluaasta täitub, võib näha pidevalt midagi organiseerimas, eest vedamas või tulevikuks plaanimas.

Margot võib näiteks kohata Tõrva kinos uusimaid kodumaiseid filme näitamas, kohalikus noortekeskuses projekte kirjutamas ning noortele spordi- ja kultuurisündmusi korraldamas. Lisaks töötab noormees Tõrva linnavalitsuses, kuulub mitme MTÜ juhatusse, tegeleb Helme volikogus vallapoliitika edendamisega ja vastutab varsti jälle alustava Tõrva Raadio tehnilise poole eest.

Peale kõige selle, mida Mets­oja mitte tundvad inimesed tema tavatööks võivad pidada, leidub tal hea hulk hobisid: alustades pillimängust ja kokkamisest, lõpetades joonestamise ja maalimisega. Täiesti õigustatult tekib küsimus: kuidas ta küll kõigeks selleks aega ja energiat leiab?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles