GALERII: Vigastustega kimpus Valgal tuli tunnistada Rakvere üleolekut

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alexela korvpalli meistriliiga tänases kohtumises pakkusid põneva lahingu Valga-Valka/Maks&Moorits ning Rakvere Tarvas. Pikk ja hulganisti põnevust pakkunud heitlus lõppes Rakvere 104:82 võiduga.

Kohtumise esimene veerandaeg lõppes Rakvere 30:20 eduseisus. Teisel veerandil hakkas Valga mängu vedama Kristo Saage, kelle kaugvisked, vaheltlõiked ning lauapallide hankimine meeskonna tagasi mängu tõi. Kui esimese poolaja lõpuni oli jäänud veel 55 sekundit, läksid Valga Spordihallis tormi tõttu tuled järsku kustu ja saal jäi ligi kümneks minutiks pimedaks. Peale sunnitud 10-minutilist pausi sai mäng siiski taas jätkuda ja poolajale mindi juba 51:51 viigiseisul.

Kolmas veerand algas Rakvere tugeva kaitsetööga ning nelja minuti jooksul tegid Tarva mängijad 8:2 vahespurdi. Vaatamata sellele võttis kodumeeskond ennast kokku ning neljandale veerandajale mindi Rakvere 74:72 eduseisus. Kahjuks ei jätkunud Valga meestel viimasel veerandil enam tänu lühikesele pingile jaksu Rakverele vastu hakata ning lõpuks tuli vastu võtta 82:104 kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles