Koostöös soetatud seade aitas mehe tagasi tööle

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töövõimetuspensioni saav Aleksandr Pogodin sai meelepärase töö tänu heale koostööle OÜ Lumehelves ja töötukassa vahel, kes andis tööandjale tasuta kasutamiseks trepironija, milleta mees muidu oma töökohuseid täita ei oleks saanud.
Töövõimetuspensioni saav Aleksandr Pogodin sai meelepärase töö tänu heale koostööle OÜ Lumehelves ja töötukassa vahel, kes andis tööandjale tasuta kasutamiseks trepironija, milleta mees muidu oma töökohuseid täita ei oleks saanud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga ettevõte võttis tööle vähenenud töövõimega inimese, soetades selleks koostöös töötukassaga trepironija. Raske puudega mehel on nüüd töö, mida ta äraelamiseks väga vajab.

Kodumasinate remondi ja müügiga tegelevas ettevõttes OÜ Lumehelves jaanuaris tööle asunud Aleksandr Pogodinile on määratud 70protsendiline töövõimetuspension. Raudteetehnikumi haridusega kuuenda kategooria elektrik töötas üle 35 aasta Valga külmvagunite depoos, kus remontis külmronge. Viimane töökoht oli mehel Elvas asuv elektroonikatehas Enics, kust ta pärast neljakuulisel haiguslehel olemist koondati.

«Mul on südamega probleeme, olen üle elanud infarkti ning südameoperatsiooni, mille tulemus on, et ei tohi üldse raskusi tõsta,» selgitas 61aastane Pogodin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles