Otepää noored liitusid legendaarse sarjaga

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää gümnaasium
Otepää gümnaasium Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Kui eelmisel hooajal osalesid ETV sarjas «10 olümpiastarti» Valgamaalt Valga põhikooli ja Tõrva gümnaasiumi noored, siis nüüdseks on nendega liitunud ka Otepää koolinoored – ja päris lennukalt.

Otepää noori kergejõustiklasi treeniv Toomas Halliste kinnitas, et algatus sarjas kaasa lüüa tuli temalt. «Oleme noortega, kes minu juures seitsmeaastaselt alustanud, nüüd juba kolm-neli aastat trenni teinud. Sestap mõtlesingi, et nüüd on õige aeg neile sellist võimalust pakkuda. Küsisin Otepää gümnaasiumi direktorilt Külle Viksilt luba ja selle kohe ka sain.»

Võistlussarja selle hooaja avaetapil Võrus saavutas Otepää gümnaasium suuremate koolide arvestuses 24 õppeasutuse seas 10. koha. Seda, kuivõrd hea tulemusega tegu oli, on Halliste sõnul väga raske hinnata. «Ise arvan, et hinnata võib rohkem individuaalseid saavutusi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles