Valga klubi noored hüppasid end poodiumile

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Rääk Valga põhikoolist tõusis T-11 vanuserühmas pjedestaali kõrgeimale astmele. Parimate kõrval seisab olümpiavõitja Jaak Uudmäe.
Carmen Rääk Valga põhikoolist tõusis T-11 vanuserühmas pjedestaali kõrgeimale astmele. Parimate kõrval seisab olümpiavõitja Jaak Uudmäe. Foto: Anneli Taul

Olümpiavõitja Jaak Uudmäe auhinnavõistlusel kolmikhüppes, mis leidis aset Tartus, jõudis viiest Valga spordiklubi Maret-Sport võistlejast poodiumile lausa kolm.

Kõige säravama tulemuse tegi Carmen Rääk, kes kuni 11aastaste tüdrukute seas tulemusega 8,97 esikoha võitis. Juhendaja Anneli Tauli sõnul Carmeni võit üllatav polnud. Samuti hindas ta ootuspäraseks oma teise hoolealuse Kaia Taba 6. kohta T-13 vanuseklassis tulemusega 9,28. «Arvasingi, et nad just nii tublid on.»

Raimond Lutsu juures treenivatest noortest võitis Karl-Steven Vijar kuni 16aastaste poiste seas tulemusega 11,93 teise ja Gregor Lepik kuni 14aastaste seas 11,94ga kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles