Miks tuli postiljon nii hilja?

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilseks oli mure hilineva postiga lahenenud ning jalgrattaga sõitev kirjakandja oli taas kirju ja ajalehti laiali vedamas.
Eilseks oli mure hilineva postiga lahenenud ning jalgrattaga sõitev kirjakandja oli taas kirju ja ajalehti laiali vedamas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase lugeja kurtis hiljuti toimetusele, et ajalehed on hakanud tavatult hilja postkasti jõudma.

«Viimasel ajal on Omniva toodav post hakanud Tähe 16a kortermajas ja ilmselt üldse seal piirkonnas hiljem tulema. Kui varem oli post alati enne keskpäeva kohal, siis nüüd tuleb alati pärast keskpäeva, kõige varem 11.45. Ehk on asi selles, et varem toodi jalgratastega, nüüd üks noormees pidi jalgsi liduma?» arvas naine, kelle sõnul on selle probleemi tõttu mitu selle maja elanikku mõelnud isegi lehetellimuse lõpetamisele.

Mõni päev hiljem, 10. detsembril sai toimetus samasisulise vihje, kus kurdeti, et postiljon tuleb lehtede ja kirjadega üha hiljem – poole kahe paiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles