Üle poole eelarvest kulub personalile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aasta eelarves on kultuuriüritustele kuluvat raha suurendatud nelja protsendi võrra. Põhieelarvesse on lülitatud ka rahva hulgas suure populaarsuse võitnud suvine Jõekääru kontsert, mis toonud linna hulgaliselt külalisi. Kontserdi korraldamiseks on ette nähtud 8000 eurot.
2016. aasta eelarves on kultuuriüritustele kuluvat raha suurendatud nelja protsendi võrra. Põhieelarvesse on lülitatud ka rahva hulgas suure populaarsuse võitnud suvine Jõekääru kontsert, mis toonud linna hulgaliselt külalisi. Kontserdi korraldamiseks on ette nähtud 8000 eurot. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga uue aasta eelarve kinnitas volikogu ühehäälselt. Üle poole selles ette nähtud kuludest läheb personalile, sest miinimumpalga tõus toob kaasa töötasu kasvu mõnelgi ametikohal.

Linnavalitsuse rahandusameti juhataja Imbi Rõivassepa sõnul on eelarve puhul, mille kogumaht on 10 468 600 eurot, silmas peetud konkurentsivõime tõstmist. Sellega seoses kavandatakse palgatõus haridus-, kultuuri- ja sotsiaalasutuste töötajatele kuni 15 protsenti ning linnaasutuste ametnikele kuni 10 protsenti.

Plaanide järgi peaks üle poole ehk 55 protsenti tuludest tulema maksudest, 37 protsenti toetustest ja 8 protsenti kaupade-teenuste müügist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles