Valga noormees käivitas kuuseäri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukuuskede kasvataja Kristjan Sepa sõnul vajab puu viis kuni seitse aastat kasvuaega, et istikust jõulupuu saaks. Kõige kõrgem müüdud jõulupuu on tema sõnul olnud üle nelja meetri. Allameetrine kuusk ei ole aga veel müügiküps.
Jõulukuuskede kasvataja Kristjan Sepa sõnul vajab puu viis kuni seitse aastat kasvuaega, et istikust jõulupuu saaks. Kõige kõrgem müüdud jõulupuu on tema sõnul olnud üle nelja meetri. Allameetrine kuusk ei ole aga veel müügiküps. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgalane Kristjan Sepp kasvatab juba aastaid jõulukuuski. Et aga puud vajavad kasvamiseks aega, alustas ta nende müügiga alles äsja. Noormees on käivitanud ka Eesti esimese jõulupuude e-poe.

Pärast 9. klassi lõpetamist Valgas jätkas Kristjan Sepp õpinguid Tartu Kivilinna gümnaasiumis. Seejärel asus ta maaülikoolis metsamajandust õppima.

«Meie peres on metsamehe elukutse au sees. Nii vanaisa kui isa on metsamehed. Eriala valikuga ei näinud suurt vaeva, sest lapsest peale olen metsa ja metsatöödega kokku puutunud ning sealt ka on huvi metsanduse vastu tekkinud,» selgitas Sepp valikut. Praegu on ta lõpetamas bakalaureuseõpet ning kindel plaan on jätkata magistrantuuris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles