Peaministri kaardil kuuleb Valgamaa muusiku teost

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirke Karja on oma südame andnud džässile, kuid hoiab enda sõnul silmad lahti ka teiste žanrite suhtes, sest pakutavaid võimalusi tuleb kasutada.
Kirke Karja on oma südame andnud džässile, kuid hoiab enda sõnul silmad lahti ka teiste žanrite suhtes, sest pakutavaid võimalusi tuleb kasutada. Foto: Heiti Kruusmaa

Esmaspäeval avaldatud videokaartil, millega peaminister Taavi Rõivas soovib Eesti inimestele ilusat jõuluaega ja sõbralikku uut aastat, kõlab Valgamaa noore helilooja pala.

Digitaalne jõulukaart teeb kummarduse lõppevale muusika-aastale, mistõttu on selles kasutatud lõiku noore Valgamaalasest jazzpianisti ja helilooja Kirke Karja loodud palast «Hümn». Teost esitavad kaardil Estonia klaveril eri vanustes Eesti pianistid.

«Iga Eesti inimene on unikaalne ja väga oluline. Meid on liiga vähe, et saaksime olla üksteise suhtes tõrjuvad või umbusksed. Hoidkem üksteist. Ja mitte ainult pühade ajal,» ütles peaminister Taavi Rõivas.

Paberkaardi foto pildistas Kaupo Kalda, illustratsiooni autor on Eili Lepik ning digitaalse jõulukaardi tootis PropaPanda Productions.

Peaminister Rõivase digitaalset jõulukaarti näeb peaministri kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles