Tõrva uue keskväljaku projekt edeneb jõudsalt

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Tõrva kultuurimajas linna kesväljaku rekonstrueerimist tutvustav koosolek, kus ühekoos arutati läbi täiustatud arhitektuuriprojekt, mis loodetavasti juba 2017. aasta alguses Tõrva kesklinnale uue ilme annab.

Veebruaris viidi Tõrvas läbi arhitektuurikonkurss keskväljaku ja veskijärve ümbruse rekonstrueerimiseks, mille kaheksa esitatud kavandi hulgast valis seitsmeliikmeline žürii välja töö nimega "Mulgi kuurort". Võidutöö autoriteks olid Mari Rass, Ott Alver, Alvin Järving ja Ilmar Klammer, kes esindasid aktsiaseltsi Novarc Group ja osaühingut Arhitekt Must.

Kuna tegemist oli toona vaid kavandiga, on linnavalitsus vahepeal koos linnaelanike ja arhitektidega näinud vaeva keskväljaku projekti üksikasjade läbiarutamisega ja täiendamisega. Täna toimunud koosolekul heideti pilk keskväljaku projekti viimasele versioonile ning rekonstrueerimise tihedale ajakavale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles