Tsirguliina perearstikeskus lõpetab tegevuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perearst Martin Roometi sõnul ei ole HIV-test nii üks ühele võetav. Kui test osutub positiivseks, pole inimesel automaatselt aids, mistõttu võib suuremal testimisel ja HIV-positiivsete tuvastamisel tekkida valepaanika, kuigi selleks ei pruugi alati põhjust olla.
Perearst Martin Roometi sõnul ei ole HIV-test nii üks ühele võetav. Kui test osutub positiivseks, pole inimesel automaatselt aids, mistõttu võib suuremal testimisel ja HIV-positiivsete tuvastamisel tekkida valepaanika, kuigi selleks ei pruugi alati põhjust olla. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi Tsirguliina perearstikeskuse tegevus uuest aastast lõpeb, ei jää Tõlliste ja Õru valla elanikud perearstita, kuid neil tuleb tohtri juures käima hakata Valga linna.

Juba tükk aega on Tsirguliina rahva seas liikvel jutt perearstikeskuse ja ka apteegi sulgemisest. Kuna igasugune muutus tekitab inimestes kartusi ja alusetuid jutte, pöördus Valgamaalane selguse saamiseks asjaosaliste poole.

Tõlliste vallavanem Madis Grossi kinnitas liikvele läinud juttude õigsust: Tsirguliinas asuv Tõlliste ja Õru valla rahvast teenindav perearstikeskus suletakse tõepoolest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles