Valgas saab kogu perega politseile külla minna

, Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Teisipäeval, 29. detsembril kutsub politsei kogu perega külastama Lõuna-Eesti politseijaoskondasid, et lähemalt tutvust teha politseitöö köögipoolega.

Vastavalt külastatavale jaoskonnale saab lähedalt näha muuhulgas nii piirivalvurite, patrullpolitseinike kui ka näiteks kriminalistide tööd. Lisaks tutvustatakse töös kasutatavaid sõidukeid, relvastust ning erivahendeid. Ekskursioone saadavad politseiametnikud, kes jutustavad oma töös ette tulnud põnevaid seiku, annavad ohutusalast nõu ning vastavad küsimustele.

Tartus osalevad esmakordselt lahtiste uste päeval ka piirivalvurid. Kui järvepiiri valvurid annavad nõu, kuidas päästevarustust kasutada ja veekogudel ohtu trotsida, siis Piusa kordoni relvastatud piirivalvurid näitavad oma töövahendeid ning kõnelevad olukorrast kagupiiril. Lisaks saab Tartus uudistada erinevaid politseitöös kasutatavaid sõidukeid: patrullautodest ja -bussidest, kaalubussi, konvoibussi ja piirivalve ATV-ni välja. Ürituselt ei puudu ka teenistuskoerad, kelle varasemate aastate demod on tekitanud palju elevust mitte ainult külla tulnud lastes, aga ka nende vanemates.

29. detsembril algusega kell 11.00, kell 12.00 ja 13.00 (kogunemine valvelaua juures)

  • Lõuna prefektuuri peamaja Tartus (Riia 132)

29. detsembril algusega kell 11.00

  • Viljandi politseijaoskond (Pargi 1, Viljandi)
  • Jõgeva politseijaoskond (Suur 1, Jõgeva)
  • Põlva politseijaoskond (Võru 12, Põlva)
  • Valga politseijaoskond (Puiestee 4, Valga)
  • Võru politseijaoskond (Räpina mnt 20a, Võru)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles