Tõrva Raadio lõpetas oma talvehooaja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva raadio.
Tõrva raadio. Foto: Ülla Tamm

Tõrva Raadio alustas oma talvehooaega nüüdseks juba möödunud aasta 21. detsembril ning lõpetas 3. jaanuaril. Seekordne hooaeg oli järjekorras juba neljas.

Sel hooajal olid noored eriti ambitsioonikad ning tõid kuulajateni mitmeid uusi saateid. Raadio jooksul sai Tõrva Raadio ka uue hüüdlause, mis kindlasti kirjeldab just selle aasta talvehooaega. Tunnuslauseks on „Tõrva Raadio – ühendades põlvkondi.“ Lause on inspireeritud just sellest, et kaasati ka lapsed ning eakad oma tegevusse. Väärikate-, laste-, naiste- ning meesteklubi olid mõeldud erinevatele vanusegruppidele. Väärikateklubis tuli juttu näiteks väärikate spordivõimalustest Tõrvas. Naisteklubis käisid mitmed külalised õpetajatest jumestuskunstnikuni. Meesteklubis arutati ka tõsisemate teemade üle, näiteks miks mehed ei käi arsti juures. Lasteklubi liikmete üle tunnevad suured raadioliikmed eriti uhkust kuna mõned neist olid esitatud juba ka raadio auhindadele ning nad said selgeks ka arvutiprogrammi ja puldi kasutamise. Lisaks klubisaadetele läksid eetrisse ka muusikasaated, raadioteater, hommikuprogramm, arutelusaated ja palju muud.
 
Tõrva Raadio oli kahe nädala jooksul eetris kokku 336 tundi. Stuudios käis 28 külalist ja õhtuseid otse-eetri esinemisi oli 3.  Viimasel raadiopäeval andsid noored välja ka kolleegipreemiaid erinevates kategooriates.
 
Parim Luisuuudised 2015- Šamaan Virve debüüt
 
Parim Raadioteater 2015- Nooreminspektor Kukeke
 
Parim Uustulnuk 2015- Kristo Oja
 
Parim Uudistelugeja 2015- Karl Kirt
 
Parim Muusikasaade 2015- Kõva Kütmine: Sirli ja Rannari eri
 
Parim Saatejuhtide Paar 2015- Kaspar Metsar ja Andre Asi
 
Parim Reportaaž 2015- Stuudiost Välja Reportaažid (Kaspar Metsar)
 
Parim Reklaam 2015- Džässisaade (Sirli Pippar)
 
Parim Signatuur 2015- Külaline (Marietta Juurikas ja Kaspar Metsar)
 
Parim Intervjuu 2015- Intervjuu Mihkel Rauaga (Kaspar Metsar)
 
Parim Saade 2015- Tõrva Ärataja
 
Aasta Tegija 2015- Margo Metsoja
 
Parim Raadiohääl 2015- Kaspar Metsar
 
 
 
Sel talvel oli Tõrva Raadio peatoimetajaks Marietta Juurikas. “Mul on väga hea meel, et olin peatoimetaja just sellel talvel. Meeskond oli uskumatult ühtehoidev ning isegi kui tekkisid mõningad probleemid siis saime neist kõik koos üle. Saated olid väga põnevad ning huviga kuulasin Tõrva Raadiot ka siis kui ise ei pidanud stuudios eetris olema. Ma tahan väga tänada kõiki meie meeskonna liikmeid, kes on kõige tublimad raadiotegijad maailmas! Veel soovin üle kõige tänada meie toetajaid ning kõiki kuulajaid. Ilma kuulajateta meid ju tegelikult poleks. Suur aitäh!” sõnas peatoimetaja Marietta Juurikas.
 
Tõrva Raadio tahab veelkord tänada kõiki oma toetajaid tänu kellele koguti kokku 1000 eurot. Miinimumeesmärk kulutuste katmiseks oli 700 eurot.  
Kõiki saateid saab järele kuulata aadressil raadio.torvanoored.ee.
 
Raadiot veavad eest MTÜ Tõrva Noorte Liit ja teised vabatahtlikud noored. Raadiot toetab Siseministeerium, Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Tõrva linn, Helme vald ja väga paljud teised toetajad. Uus raadio jõuab eetrisse suvel 2016.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles