Aasta esiklapse emme: sündis minu kauaoodatud printsess

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli aastat koos elanud Marina Ignatjeva ja Alex Krieger olid oma esiklapse sündi kannatamatult oodanud juba mitu aastat. Õnn ja rõõm oli mõlemal suur, kui uue aasta esimese päeva hommikul nende tütreke ilmale tuli.
Neli aastat koos elanud Marina Ignatjeva ja Alex Krieger olid oma esiklapse sündi kannatamatult oodanud juba mitu aastat. Õnn ja rõõm oli mõlemal suur, kui uue aasta esimese päeva hommikul nende tütreke ilmale tuli. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui varasemad kuus aastat on Valga haiglas aasta esmasündinu au saanud endale poisslaps, siis tänavu oli see tüdruk. Pisipiiga sündis 1. jaanuari hommikul kell 7.49 pere esimese lapsena.

Kui Valgamaalane pühapäeva lõuna paiku sünnitusosakonda jõudis, valitses seal rahu ja vaikus. Päevakangelane, imetilluke mustapäine tüdrukutirts magas õndsat beebiund. Ema, 35aastane elupõline valgalane Marina Ignatjeva oli väga õnnelik.

«Oleme juba aastaid perre last soovinud ja tänu arstide tõhusale abile see soov lõpuks täitus. Laps oli perre väga oodatud, ilmavalgust nägi minu väike printsess,» ütles elevil ja rahulolev ema. Tütreke kaalus 2700 grammi ja oli 47 cm pikk ning tuli ilmale keisrilõikega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles