Paarutajad panevad kannatuse proovile

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei rõhutab, et tänavad ja parkimisplatsid pole mõeldud rallimiseks. Kui soov oma võimeid katsetada on suur, tasuks mõelda jäärajale.
Politsei rõhutab, et tänavad ja parkimisplatsid pole mõeldud rallimiseks. Kui soov oma võimeid katsetada on suur, tasuks mõelda jäärajale. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tühjad parkimisplatsid ahvatlevad mõndagi autojuhti oma võimeid proovile panema. Kui lisada öö tume loor, saame liiklusohtliku olukorra, mis kaaskodanikke häirib.

Hilisõhtuses linnas on küllap mõnigi linnaelanik tähele pannud, et kaubanduskeskuste juures on endiselt palju autosid, kuigi pood sel ajal juba suletud. Pimeduses ilmuvad sellistele platsidele tihti autojuhid, kellele pakub huvi lumisel ja jäisel pinnal kummi vilistada ja ringi paarutada.

«Tõepoolest on külmakraadide ja libeduse tekkega suurenenud ka teadete hulk, kus politseile antakse teada juhtidest, kes parklates või muudes avalikes kohtades iseenda ja oma sõidukite võimeid proovile panevad ja sellega nii ümberkaudsete inimeste rahu rikuvad, aga ka nii iseenda kui kaaskodanike tervise ohtu seavad,» sõnas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles