Uute sõiduautode müük mullu vähenes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Automaailmal oli möödunud aasta tegus ja ootuspärane. Juhataja Tiit Urmi sõnul osteti Automaailmast eelmisel aastal kõige enam Peugeot`sid – neid müüdi 20. Opeleid müüdi 17 ja Kiasid 16.
Valga Automaailmal oli möödunud aasta tegus ja ootuspärane. Juhataja Tiit Urmi sõnul osteti Automaailmast eelmisel aastal kõige enam Peugeot`sid – neid müüdi 20. Opeleid müüdi 17 ja Kiasid 16. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mitu aastat järjest on Eestis uute sõiduautode müük kasvanud, kuid eelmisel aastal langes see kolm protsenti. Veidi vähem müüdi aastataguse ajaga võrreldes uusi sõidukeid ka Valga Automaailmas.

Salome Tartu AS Valga Automaailma juhataja Tiit Urmi sõnul oli möödunud aasta firmal väga tegus ja huvitav. Jätkuvalt pakkus Automaailm müügiks Peugeot`sid ja Kiasid, märtsist lisandusid Opelid. «Eelmisel aastal müüsime 53 uut sõidukit, neist 20 Peugeot`d, 17 Opelit ja 16 Kiat,» nentis Urm.

2014. aastal oli müüginumber kolme auto võrra suurem ehk 60, millest 36 olid Peugeot´d ja 24 Kiad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles