Laulupidu toob kaasa liikluspiirangud

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel talveöölaulupeol kogunes Pühajärve laululava kaare alla 30 koori 500 lauljaga üle Eesti.
Eelmisel talveöölaulupeol kogunes Pühajärve laululava kaare alla 30 koori 500 lauljaga üle Eesti. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valgamaal Pühajärvel on seoses talveöölaulupeoga täna, 22. jaanuari õhtul liikluspiirangud.

Otepää-Kääriku-Kurevere maanteel Pühajärvel on kella 19-22 kehtestatud kiiruspiirang ning Pühajärve laululava juures võib olla liiklus häiritud.

Pühajärve laululaval peetakse reedel juba neljas talveöölaulupidu, kus esineb üle tuhande koorilaulja. Tänavu on laulupeo märksõna lumemaagia, teatasid korraldajad. Peole on tulemas üle 50 koori tuhande lauljaga, mida on üle kahe korra rohkem kui varasematel aastatel. Ettekandmisele tuleb 17 laulu.

Laulupidu algab kooride rongkäiguga GMP Clubhoteli Pühajärve rannaparklast mööda rannaalleed laululavale, mis on palistatud 500 küünlaga. Laulupidu avatakse lõkke süütamisega.

Solistidena astuvad teiste seas üles Lauri Saatpalu, Luisa Värk, Alen Veziko, Margit Tali ja Raen Väikene.

Korraldajad soovitavad kaasalauljatel ja külalistel kohal olla vähemalt pool tundi varem, et varuda aega parkimiseks, sest laulupeole on oodata varasemast oluliselt suuremat hulka rahvast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles