Busside temperatuur tekitab nurinat

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Murelik reisija kurtis, et kõige jahedam on ATKO kollastes bussides. Selleks, et reisijad end paremini tunneksid on firma omalt poolt lisanud võimsamad lisasoojendused.
Murelik reisija kurtis, et kõige jahedam on ATKO kollastes bussides. Selleks, et reisijad end paremini tunneksid on firma omalt poolt lisanud võimsamad lisasoojendused. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Krõbe külm on nii mõnelegi parajaks katsumus, teiste seas võib see ebamugavusi põhjustada ka bussiga sõitjatele.

Valgamaalasele edastatud vihjes päris Karula vallas elav Valdeko Kaas, kas maakonna ühistranspordiliine teenindava ettevõttega sõlmitud lepingus on mingi viide selle kohta, et talvel peaks olema bussides sisse lülitatud soojendus.

«Minu marsruut on Lüllemäe-Valga-Lüllemäe, kaks korda nädalas,» sõnas mees. Tema sõnul on üldjuhul jahedamad kollased, suuremad bussid. Seejuures on tema sõnul pisut veider, et bussid on külmad, kui Lüllemäelt peale minna. Selleks ajaks on ühissõiduk juba rohkem kui tund marsruudil olnud. «Väljumisel Valgast on see mõistetav, kuna buss tuleb liinile.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles